Inici -> Ajuda a la Seu

Ajuda a la Seu

 

Estructura de la Seu Electrònica

La Seu electrònica de l'Ajuntament està dissenyada amb la següent estructura:

1: Capçalera. Inclou el logo de l'Ajuntament, el mapa web, l'enllaç al portal web municipal i els idiomes suportats

2: Lateral dret. incorpora una llista de bànners o accessos destacats a serveis de la Seu electrònica, utilitats i altra informació d'interès.

3. Cos. Mostra tots els serveis de la Seu electrònica mitjançant tres blocs de menús(Sobre la Seu, Serveis Personals i Serveis Generals) i serveis electrònics destacats per tipus de servei.

4: Peu. Inclou el logo de l'Ajuntament i accessos directes (Avís legal i Protecció de dades).

Requisits i recomanancions tècniques

Per visualitzar correctament la Seu electrònica de l'Ajuntament, es deuen tenir en compte les següents recomanacions i requisits tècnics:

  • Ús de Javascript per aprofitar tota la funcionalitat del portal, encara que es disposa d'una laternativa per a la majoria del codi javascript, per a aquells usuaris que tinguin el Javascript desactivat o versions antigues sense suport DOM.
  • Per accedir a les pàgines es recomana utilitzar els següents navegadors:
    • Internet Explorer versió 11 o superior.
    • Mozilla Firefox versió 35.0 o superior.
    • Google Chrome versió 39.0 o superior.

Si vosté usa el navegador Internet Explorer i té algun problema en l'obtenció de la signatura digital li recomanem que, per al seu correcte funcionament, instal·li l'actualització del component de Windows que proporciona Microsoft.

Per a l'obtenció de certificats i per a la impressió de documents necessita tenir instal·lat un lector d'arxius PDF com Adobe Acrobat Reader

 

21 de Març del 2016